Skip to content

Καλώς ήρθατε στην SolidarIT

solidarit-mono-logo

Η SolidarIT είναι μια Κοιν.Σ.Επ Υπηρεσιών & Προϊόντων Πληροφορικής που ενσαρκώνει στο όραμά της όλες τις αρχές της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, για το επιχειρηματικό της μοντέλο, αλλά και τις ιδέες του ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού στα προϊόντα της.

SolidarIT | Οι στόχοι σας, οι λύσεις μας

Στην SolidarIT παρέχουμε αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις πληροφορικής, βασισμένες σε ανοιχτά λογισμικά και σχεδιασμένες για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί σε κάθε επίπεδο, όπως την οραματίζεστε.

Οι λύσεις μας παρέχονται σε 3 επίπεδα:

Business IT Solutions

Εταιρικά λογισμικά όπως CRM, Groupware, VoIP τηλεφωνία και εξειδικευμένες λύσεις εταιρικών λογισμικών που φέρνουν την τεχνολογία στα μέτρα της επιχείρησής σας. Παρέχουμε ανάπτυξη εφαρμογών που καλύπτουν όλο το φάσμα διαχείρισης των αρχείων σας, του πελατολογίου, των πωλήσεων, αλλά και της ανάπτυξης ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας.

Managed IT services

Διαχείριση και φιλοξενία των εταιρικών λογισμικών και ιστοσελίδων της επιχείρησής σας, είτε έχουν αναπτυχθεί από εμάς, είτε όχι, για να αναλάβουμε την διαχείρισή τους και εσείς να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

IT Consulting

Στον δυναμικά εξελισσόμενο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων, παρέχουμε λύσεις συνεχούς εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

SolidarIT | Οι αξίες μας

Το επιχειρηματικό μοντέλο της τεχνολογικής εταιρείας SolidarIT είναι η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (ΚΑΟ -ή και ΚΑΛΟ) που αποτελεί ένα σύνολο κοινωνικοοικονομικών δραστηριοτήτων στον τομέα της παραγωγής, της συναλλαγής και της κατανάλωσης, οι οποίες έχουν σαν στόχο την κάλυψη και ικανοποίηση των αναγκών των οντοτήτων που τις ασκούν, αλλά και της πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου.

Ως εκ τούτου, η SolidarIT είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) παροχής Υπηρεσιών και Προϊόντων Πληροφορικής που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, την προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

Ελάτε να εκσυγχρονίσουμε τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησής σας με στόχο την διευκόλυνση της εργασίας σας και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες & προϊόντα της SolidarIT: